Aylık arşiv: Mart 2013

Eğitime elinizi sizde uzatmak ister misiniz?

Eğitime maddi ve manevi destek olmak istiyorsanız Dernek Yönetimi ile iletişime geçebilirsiniz. Nakit Bağışlarınız İçin: (Kız Çocuklarını Koruma Derneği ) Dernek Hesap Numarası: İş Bankası Bahçelievler Yayla Durağı Şubesi IBAN No: TR 62000 64 000001 1196 0520116 Banka Hesap No: … Okumaya devam et

13.04.2013 Tarihli Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı

Derneğimizin Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı daha önce duyurulduğu şekliyle 13.04.2013 Cumartesi günü İstanbul  Valiliği  Atatürk Kız Yetiştirme Yurdu Ek Bina Yemekhanesinde yapılmış olup 5253 Sayılı Dernekler Kanunu’na göre Dernek Tüzüğümüzde öngörülen değişiklikler yapılmıştır. Aynı zamanda Derneğimizin adı ‘KIZ ÇOCUKLARINI KORUMA DERNEĞİ’ … Okumaya devam et

8 MART 2013 DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ