Aylık arşiv: Mayıs 2013

08 Haziran 2013 tarihli tiyatro gösterimizin duyurusu

Bahçelievler Belediyesi Kültür Merkezi Yeni sahnede 08.Haziran.2013 tarihinde derneğimiz sosyal ve kültürel komisyonumuzun katkılarıyla yurt kızlarımızın sergileyeceği oyunumuza tüm gönüllerimiz davetlidir. Bilgi almak için dernek irtibatlarını kullanabilirsiniz. Dernek Yönetim Kurulu

WEB PAYLAŞIMLARIMIZ kategorisine gönderildi | ile etiketlendi | Yorum yapın

ÇOK YÖNLÜ KADIN OLMAK “Kadınım, Anneyim ya da Adayım ve Çalışıyorum” 18 Mayıs 2013

18 Mayıs 2013 tarihinde BAVEN Eğitim ve Danışmanlık’ın kızlarımızın eğitimine destek için düzenlediği toplantı gerçekleştirilmiş olup BAVEN Eğitim ve Danışmanlık’a ve tüm katılımcılarımıza teşekkür ederiz. Kız Çocuklarını Koruma Derneği adına Yönetim Kurulu Başkanı Nadire Özcan Yönetim Kurulu Üyemiz Sn. Dilek … Okumaya devam et

19 MAYIS 1919

sosyalsorumluluk

Anneler Günü

WEB PAYLAŞIMLARIMIZ kategorisine gönderildi | Yorum yapın

Konferans Konuşmacıları, BAVEN ve Dernek Çalışanları Baven Eğitim ve Danışmanlık Üst Yönetim Asistanları Sosyal Sorumluluk Projesidir.   ÇOK YÖNLÜ KADIN OLMAK  “Kadınım, Anneyim ya da Adayım ve Çalışıyorum” 18 Mayıs 2013 I.LEVENT / ISTANBUL   10:00-12:30    Kayit ve bilgi … Okumaya devam et