Aylık arşiv: Ekim 2013

29 Ekim 2013 Cumhuriyetimiz 90 Yaşında

Plaket Törenimiz

25 Ekim 2013 tarihinde Bakırköy Botanik Park’da gönüllü ve dernek üyelerimizle kahvaltılı bir sohbet toplantısı yapılmış olup dernek çalışmaları ve yapılacak işlerin programı hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Değerli çalışmalarından ve katkıları dolayı  Sn. Ersin ARSLAN, İlknur- Recep ÖNEM, Lüftü ÜREŞ, Polaris … Okumaya devam et

Kurban Bayramı

Kurban bayramınızı kutlar, sağlık ve mutluluklar dileriz.

Başsağlığı

Denetim Kurulu üyelerimizden Sn. İlknur Önem hanımefendinin annesi Sn. Raziye Kırmızıgül vefat etmiştir. Cenazesi bugün 12.10.2013 ikindi namazına müteakip bağcılar devlet hastanesi Cami’den kaldırılacaktır. Tüm sevenlerinin başı sağolsun.

Başşağlığı

Değerli üyemiz, Nihal Kalender Hanımefendi bu sabah (11.10.2013) aramızdan ayrılarak hakkın rahmetine kavuşmuştur. Mekanı cennet olsun, binlerce çocuğumuzun hayır duaları yanında olsun. Cenazesi yarın (12.10.2013) öğlen namazına müteakip  Miraç Camii’den (Basın Sitesi-Bahçelievler) kaldırılacaktır. Tüm sevenlerinin başı sağolsun.